Εκτέλεση
Βήμα 1
Περνάμε τα κομμάτια καρύδας από το μούλτι.
Βήμα 2
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε το γάλα, την κρέμα γάλακτος, τη βανίλια και τη ζάχαρη (μέχρι να λιώσει).
Βήμα 3
Στη συνέχεια τοποθετούμε το μείγμα στο ψυγείο για 2 ώρες να κρυώσει καλά.
Βήμα 4
Όταν κρυώσει ρίχνουμε την κρέμα στην παγωτομηχανή
και προσθέτουμε την καρύδα λίγο πριν κλείσουμε την μηχανή ώστε να
ανακατευτούν καλά.
Βήμα 5
Εάν δεν έχουμε παγωτομηχανη τότε σε ένα μπολ βάλτε
2 χούφτες παγάκια στο κάτω μέρος, και να προσθέσετε κρύο νερό μέχρι να
καλύψει τα παγάκια.Τοποθετήστε ένα μικρότερο μπολ στο παγωμένο νερό.
Προσθέτετε την κρέμα ανακατεύοντας καλά με ένα σύρμα για 25 λεπτά
περίπου.
Βήμα 6
Στη συνέχεια τοποθετείτε στην κατάψυξη για 2 με 3 ώρες.
Βήμα 7
Σερβίρετε με κομματάκια μάνγκο και νιφάδες καρύδας.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου