Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μία κατσαρόλα λιώνουμε το βούτυρο και σοτάρουμε τα μανιτάρια. Ρίχνουμε λίγο αλάτι και πιπέρι και σβήνουμε με το κονιάκ.
Βήμα 2
Μόλις εξατμιστεί, ρίχνουμε μέσα την κρέμα γάλακτος και το ροκφόρ. Βράζουμε μέχρι να γίνει μια κρέμα.
Βήμα 3
Σε μία κατσαρόλα με μπόλικο αλατισμένο νερό, βράζουμε
τα μακαρόνια, τα σουρώνουμε και τα ρίχνουμε μέσα στην κατσαρόλα με τη
σάλτσα.
Βήμα 4
Ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε ρίχνοντας από πάνω τα φιστίκια Αιγίνης.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου