Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα μεγάλο μπολ ανακατεύουμε όλα μαζί τα υλικά εκτός από αυτά που θα χρησιμοποιήσουμε για το πανάρισμα.
Βήμα 2
Φτιάχνουμε μία ζύμη μαλακή και πλάθουμε σε μικρές μπάλες.
Βήμα 3
Περνάμε τα μπαλάκια πρώτα από το αλεύρι, ύστερα από το αυγό και τέλος από τη φρυγανιά και τηγανίζουμε σε καυτό ελαιόλαδο.
Βήμα 4
Αφήνουμε να ροδίσουν οι κροκέτες γυρνώντας και από τις δύο πλευρές και τοποθετούμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου