Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Χοιρινά φιλέτα με σάλτσα

Υλικά για 4 άτομα

  • 1 κ.γ. πικάντικο μείγμα μπαχαρικών
  • 4 κ.σ. μέλι
  • 4 φιλέτα από καπνιστό χοιρινό
  • 250 γρ. ανανά σε μικρούς κύβους
  • 150 γρ. κόκκινες πιπεριές ψητές σε φέτες
  • 3 κ.σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
  • Ξύσμα και χυμό από 1 λεμόνι

 

Εκτέλεση


Προθερμαίνουμε το γκριλ στους 200°C . Ανακατεύουμε τα μπαχαρικά με το μέλι, αλείφουμε τα φιλέτα και τα αφήνουμε να μαριναριστούν. Ετοιμάζουμε τη σάλτσα ανακατεύοντας όλα τα υπόλοιπα υλικά. Ψήνουμε τα φιλέτα για 4-5 λεπτά από κάθε πλευρά να ροδίσουν. Μοιράζουμε στα πιάτα, ρίχνουμε από πάνω τη σάλτσα και σερβίρουμε με ρύζι και φρέσκια πράσινη σαλάτα.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου