Υλικά για 2-4 άτομα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βάζετε σε μια κατσαρόλα το κρέας και το σκεπάζετε με νερό.
Βήμα 2
Όταν αρχίσει να βράζει, το στραγγίζετε.
Βήμα 3
Το ξαναβάζετε στην κατσαρόλα με 6 φλιτζάνια
τσαγιού νερό και με ένα δεματάκι από αρωματικά χόρτα: Σέλινο, μαϊντανό,
φύλλο δάφνης και θυμάρι.
Βήμα 4
Το βράζετε μέχρι να μαλακώσει, στη συνέχεια το βγάζετε από το ζωμό του και το στραγγίζετε.
Βήμα 5
Σοτάρετε με το βούτυρο τα καρότα, τα πράσα και το
κρεμμύδι μέχρι να μαραθούν. Τα σκεπάζετε και αφήνετε να σιγοψηθούν με το
βούτυρο για 15 λεπτά.
Βήμα 6
Προσθέτετε το ζωμό κρέατος και το χυμό ντομάτας, αλάτι και πιπέρι. Βράζετε τη σούπα για 15 λεπτά.
Βήμα 7
Προσθέτετε το κουσκούς και το κρέας, αφού αφαιρέσετε πέτσες και κόκαλα και το κόψετε σε μικρά κομμάτια.
Βήμα 8
Αφήνετε τη σούπα να σιγοβράσει για 10 λεπτά ακόμη και σερβίρετε
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου