- 3 ματσάκια μάραθο
- 1 ματσάκι κρεμμυδάκια φρέσκα σε ροδέλες
- 1 κουταλιά της σούπας ούζο
- 6 κουταλιές της σούπας αλεύρι (κοσκινισμένο)
- 1 -2 κουταλιές του γλυκού αλάτι
- ½ κουταλιά του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 2 κουταλιές της σούπας νερό
- 250 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
- Προαιρετικά μία χούφτα ανάμικτα μυρωδικά ψιλοκομμένα (μυρώνια, καυκαλίθρες)
- πιπέρι
- Ηλιέλαιο ή Σπορέλαιο για το τηγάνισμα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Πλένετε και χοντροκόβετε τον μάραθο (εκτός από τα
κοτσάνια) και τον ανακατεύετε σε ένα μπολ με τα υπόλοιπα υλικά. Αφήνετε
το μείγμα να σταθεί για 15 λεπτά.
Βήμα 2
Ζεσταίνετε μπόλικο ηλιέλαιο, παίρνετε δύο κουτάλια της σούπας και ρίχνετε κουταλιές από το μείγμα μας.
Βήμα 3
Τηγανίζετε μέχρι να πάρουν χρώμα από όλες τις πλευρές.
Βήμα 4
Τους στραγγίζετε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας και τους σερβίρετε ζεστούς.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου