- 24 ντοματίνια
- 150 γραμμάρια τυρί φέτα
- 2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα ή σάλτσα σαλάτας
- ¼ φλιτζάνι ψιλοκομμένο αγγούρι
- 1 κουταλιά της σούπας ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι
- 2 κουταλάκια του γλυκού ψιλοκομμένο φρέσκο βασιλικό
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα μπολάκι ανακατεύετε τη φέτα με τη
μαγιονέζα, το αγγούρι ψιλοκομμένο, το κρεμμυδάκι και το βασιλικό μέχρι
να γίνει ένα απαλό και λείο μείγμα.
Βήμα 2
Στη συνέχεια κόβετε τα καπάκια απ’ τα ντοματάκια,
αφαιρέστε τα σπόρια και λίγο από τη σάρκα και γεμίζετε με ένα κουταλάκι
τα ντοματάκια με το μείγμα φέτας.
Βήμα 3
Αφήνετε για λίγα λεπτά στο ψυγείο και σερβίρετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου