Τρίτη, 30 Δεκεμβρίου 2014

Μοσχαράκι κοκκινιστό (Τας κεμπάπ)

ΒΑΘΜΟΣ ΔΥΣΚΟΛΙΑΣ: Εύκολος

ΧΡΟΝΟΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ: 15’

ΧΡΟΝΟΣ ΜΑΓΕΙΡΕΜΑΤΟΣ: 1ώρα& 30’

Υλικά για 4 μερίδες :





• 1 κιλό μοσχαρίσιο κρέας
• 1 "Σπιτικό” ζωμό βοδινού
• 1 ποτήρι γλυκό κρασί
• 200 γρ. Ελαιόλαδο
• 2 κ. σ. μαϊντανό ψιλοκομμένο
• ½ κιλό κρεμμύδια
• 600 γρ. Pummaro Ψιλοκομμένο
• Ανάλογο πιπέρι και αλάτι

Εκτέλεση :
1. Κόβουμε τα κρεμμύδια σε ψιλές φέτες και τα μαραίνουμε με το ελαιόλαδο .

2. Κόβουμε το κρέας σε μικρά κομμάτια, το προσθέτουμε στο σοταρισμένο κρεμμύδι, 
ανακατεύουμε και σβήνουμε με το κρασί.

3. Κατόπιν ρίχνουμε το Pummaro, τον σπιτικό ζωμό βοδινού, το πιπέρι, τον μαϊντανό και το ανάλογο νερό και αφήνουμε το τασκεμπάπ να βράσει για περίπου 1½ ώρα.

Το σερβίρουμε με ρύζι, πατάτες τηγανιτές, πουρέ ή σουφλέ μελιτζάνας.

Tip: Mπορείτε να προσθέσετε μερικές λιαστές τομάτες για πιο έντονη γεύση







Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου