Υλικά
Εκτέλεση
Βήμα 1
Ανακατεύουμε το αλεύρι με το αλατοπίπερο και αλευρώνουμε το κρέας.
Βήμα 2
Σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λιώνουμε το βούτυρο
και προσθέτουμε το κρεμμύδι και την πιπεριά ώστε να μαλακώσουν.
Προσθέτουμε το κρέας και το σοτάρουμε καλά σε όλες τις πλευρές.
Βήμα 3
Στύβουμε τα πορτοκάλια και κρατάμε το εξωτερικό
τους μέρος. Ακολούθως, μεταφέρουμε το μείγμα που υπάρχει στο τηγάνι σε
μια γάστρα και προσθέτουμε το χυμό και ένα ξύσμα πορτοκαλιού και βάζουμε
τριγύρω τις πατάτες κομμένες σε κύβους.
Βήμα 4
Σκεπάζουμε τη γάστρα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 1 ώρα και 15 λεπτά.
Βήμα 5
Σερβίροντας γαρνίρουμε το πιάτο με το φρέσκο ψιλοκομμένο μαϊντανό.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου