Εκτέλεση
Βήμα 1
Ζεσταίνουμε το βούτυρο και σιγά-σιγά προσθέτουμε
την κρέμα, το τριμμένο σκόρδο και την παρμεζάνα και ανακατεύουμε
συνεχώς. Κατεβάζουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε προσθέτοντας το
βασιλικό.
Βήμα 2
Στη συνέχεια ρίχνετε τη σως αλφρέντο σε ένα μπολ
και αφήνετε στην άκρη. Στο ίδιο τηγάνι ρίχνετε το ψιλοκομμένο μπέικον,
με λίγο λαδάκι, αλάτι και πιπέρι και σοτάρετε μέχρι για περίπου 5 λεπτά.
Βήμα 3
Συγχρόνως βράζουμε τα ζυμαρικά σε ζεστό νερό για 7- 8 λεπτά. Στη συνέχεια στραγγίζουμε και σερβίρουμε με τη σάλτσα αλφρέντο.
Βήμα 4
Έπειτα στο τηγάνι προσθέστε τη σως αλφρέντο.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου