Υλικά
- 225 γραμμάρια πέννες
- 1 κουταλιά της σούπας ελαιόλαδο
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένο κρεμμύδι
- 2 κουταλιές της σούπας ψιλοκομμένο σκόρδο
- 2 φλιτζάνια συσκευάζονται φρέσκα φύλλα σπανάκι
- 1 1/2 φλιτζάνια μαγειρεμένο κοτόπουλο κομμένο σε κύβους
- 1 1/2 φλιτζάνια καπνιστό λουκάνικο κομμένο σε φέτες
- 700 γραμμάρια ντομάτες ψιλοκομμένες
- 112 γραμμάρια ψιλοκομμένο πράσινο τσίλι
- 2 φλιτζάνια τυρί τριμμένο
Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράζετε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό για 7
λεπτά. Ενώ μαγειρεύετε τα ζυμαρικά, ψιλοκόψτε τα λαχανικά και τα κρέατα.
Στραγγίζετε τα ζυμαρικά και κρατήστε τα στην άκρη. Περιχύστε με λίγο
λάδι για να μην κολλήσουν ζυμαρικά μεταξύ τους.
Βήμα 2
Σε ένα κατσαρολάκι ζεσταίνετε το λάδι, προσθέτετε τα κρεμμύδια και σοτάρετε για 2-3 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε το σκόρδο ψιλοκομμένο και το σπανάκι.
Ζεσταίνετε μέχρι το σπανάκι μέχρι να αρχίσει να μαραίνετε. Προσθέστε το
βραστό κοτόπουλο, λουκάνικα κομμένα σε φέτες, ντομάτες, πράσινες
καυτερές πιπεριές και 1 φλιτζάνι τυρί. Ανακατέψτε μέχρι το τυρί να
λιώσει.
Βήμα 4
Απλώστε το μείγμα με τα λουκάνικα και τα ζυμαρικά
σε ένα πυρέξ. Πασπαλίστε τα ζυμαρικά με το υπόλοιπο τυρί και ψήνετε
στους 180 βαθμούς για 20 λεπτά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου