Εκτέλεση
Βήμα 1
Πλένουμε καλά τις φράουλες και καθαρίζουμε τα
κοτσάνια τους. Ρίχνουμε τις φράουλες στο μπλέντερ ή στο μούλτι και τις
πολτοποιούμε. Αδειάζουμε τον πολτό τους σε ένα μπολ.
Βήμα 2
Βάζουμε τα αυγά και τη ζάχαρη σε μια λεκάνη και τα χτυπάμε με το μίξερ σε δυνατή ταχύτητα για 3 λεπτά.
Βήμα 3
Αμέσως μετά αδειάζουμε στο μπολ το γάλα και την
κρέμα γάλακτος και συνεχίζουμε να χτυπάμε με το μίξερ σε δυνατή ταχύτητα
για 5-6 λεπτά ακόμη.
Βήμα 4
Αδειάζουμε στη λεκάνη και τον πολτό από τις
φράουλες μαζί με το γιαούρτι και ανακατεύουμε πολύ καλά μέχρι να πάρουμε
ένα ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 5
Στη συνέχεια δουλεύουμε το μείγμα στην παγωτομηχανή μας σύμφωνα με τις οδηγίες του κατασκευαστή της.
Βήμα 6
Μόλις το παγωτό ετοιμαστεί από την παγωτομηχανή,
προσθέτουμε τα κομμάτια φράουλας και το ρίχνουμε σε ένα μπολ και έπειτα
το βάζουμε στην κατάψυξη. Το αφήνουμε για τουλάχιστον 2 ώρες προτού το
καταναλώσουμε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου