Κυριακή 1 Μαΐου 2022

Πέννες με κοτόπουλο, ελιές και ντομάτα

Υλικά

  • 3 πλευρές από φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
  • 2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
  • 2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
  • χυμό από 1 πορτοκάλι
  • αλάτι
  • πιπέρι
  • 400 γραμμάρια πέννες
  • 1 κουταλιά της σούπας ελιές καθαρισμένες
  • 1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
  • 1/2 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
  • 2 κουταλιές ελαιόλαδο
  •  

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και βράζουμε τις πέννες για 8 λεπτά.
 
Βήμα 2
Ταυτόχρονα ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε  το κοτόπουλο και το σοτάρουμε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
 
Βήμα 3
Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο ρίχνουμε  το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε το τηγάνι να πάνε παντού το μείγμα μας.
 
Βήμα 4
Κατόπιν στραγγίζουμε τα ζυμαρικά.
 
Βήμα 5
Ρίχνουμε τα ζυμαρικά με τις, ελιές, την ντομάτα, το αβοκάντο στο τηγάνι, το νερό ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου