Υλικά για 2-4 άτομα
Εκτέλεση
Βήμα 1
Για να φτιάξετε τη ζύμη ανακατεύετε το ζαχαρούχο γάλα, το αλεύρι και τα ασπράδια μέχρι να χυλώσουν.
Βήμα 2
Τηγανίζετε σε καυτό λάδι μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 3
Κόβετε τα μήλα σε ροδέλες, τις ραντίζετε με το κονιάκ, τις βουτάτε στη ζύμη και πριν κάψει το λάδι τις τηγανίζετε.
Βήμα 4
Όταν πάρουν χρώμα, είναι έτοιμες. Μπορείτε να τις γαρνίρετε όπως σας αρέσει.
Βήμα 5
Ένας τρόπος είναι με μέλι και κανέλλα, ή ακόμα και με λίγη ζάχαρη και κανέλλα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου