Εκτέλεση
Βήμα 1
Καθαρίζετε και κόβετε τις πατάτες σε κύβους περίπου 2
εκατοστών, τις βάζετε σε ένα ταψί με αντικολλητικό χαρτί και τις
ραντίζετε με λίγο ελαιόλαδο.
Βήμα 2
Προσθέτετε αλάτι και πιπέρι και ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 3
Σε ένα τηγάνι προσθέτετε περίπου 2 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο και μόλις ζεσταθεί ρίχνετε το πράσο σε ροδέλες.
Βήμα 4
Ανακατεύετε για 2-3 λεπτά και στη συνέχεια προσθέτετε το κρεμμύδι.
Βήμα 5
Ανακατεύετε για άλλα 4-5 λεπτά και αποσύρετε από τη φωτιά.
Βήμα 6
Μόλις κρυώσει λιγάκι προσθέτετε το γάλα, τον άνηθο, τα αυγά χτυπημένα, τις ψητές πατάτες και τα τυριά.
Βήμα 7
Ανακατεύετε και αδειάζετε το μίγμα σε ένα πυρέξ. Ψήνετε στους 200 βαθμούς μέχρι να ροδίσει.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου