- αλάτι
- πιπέρι
- ρίγανη
- 1 1/2 λεμόνι το χυμό του
- λιγότερο από μισή κούπα ελαιόλαδο
- 1 κιλό τηγανιά μοσχαρίσια
- λευκό κρασί
Εκτέλεση
Βήμα 1
Ρίχνετε το λάδι στη κατσαρόλα να ζεσταθεί πολύ καλά, ρίχνετε μέσα το κρέας και το σοτάρετε καλά και να αλλάξει χρώμα.
Βήμα 2
Προσθέτετε λευκό κρασί τόσο όσο να μισοσκεπάζει το κρέας.
Βήμα 3
Σκεπάζετε την κατσαρόλα και μαγειρεύετε το φαγητό μέχρι
να εξατμιστούν όλα τα υγρά και να μείνει μόνο με το λάδι, δηλαδή για
περίπου 25 λεπτά και 10 λεπτά σε χύτρα.
Βήμα 4
Ρίχνετε αλάτι, πιπέρι και ρίγανη.
Βήμα 5
Ανακατεύετε καλά, ρίχνετε το χυμό του λεμονιού και σερβίρετε αν θέλετε με συνοδεία ρυζιού.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου