skip to main
|
skip to sidebar
Τάρτα με γιαούρτι και φέτα
Υλικά για 4 άτομα
Για τη ζύμη της τάρτας
- 250 γραμμάρια αλεύρι ολικής άλεσης
- 130 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- 100 ml φρέσκο γάλα χλιαρό
- 100 ml νερό χλιαρό
- 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 100 ml ελαιόλαδο
- αλάτι
- φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη γέμιση της τάρτας
- 300 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
- 700 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
- 100 ml φρέσκο γάλα
- 1/3 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
- 3 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
- ½ κουταλάκι του γλυκού απλό σουσάμι
- 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου