Παρασκευή, 31 Ιουλίου 2020

Τάρτα με γιαούρτι και φέτα

Υλικά για 4 άτομα

Για τη ζύμη της τάρτας
  • 250 γραμμάρια αλεύρι ολικής άλεσης
  • 130 γραμμάρια αλεύρι για όλες τις χρήσεις
  • 100 ml φρέσκο γάλα χλιαρό
  • 100 ml νερό χλιαρό
  • 1 κουταλάκι του γλυκού μπέικιν πάουντερ
  • 100 ml ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Για τη γέμιση της τάρτας

  • 300 γραμμάρια γιαούρτι στραγγιστό
  • 700 γραμμάρια φέτα θρυμματισμένη
  • 100 ml φρέσκο γάλα
  • 1/3 κουταλάκι του γλυκού κανέλα σε σκόνη
  • 3 αυγά ελαφρώς χτυπημένα
  • ½ κουταλάκι του γλυκού απλό σουσάμι
  • 1 κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου