Παρασκευή 8 Μαΐου 2020

Μπρουσκέτες με ανθότυρο και ντοματίνια

Υλικά για 4-6 άτομα

  • 15 φέτες μπαγκέτα ή ψωμί για μπρουσκέτες
  • 200 γραμμάρια ανθότυρο
  • 1/2 κιλό ντοματίνια
  • ελαιόλαδο
  • αλάτι
  • ρίγανη
  • φύλλα βασιλικού
  •  
  •  

Εκτέλεση

  1. Στο γκριλ του φούρνου βάζετε τη σχάρα στη σκάλα 3 και βάζετε τα ντοματίνια σε ένα ταψί, ραντίζετε με λίγο λάδι αλάτι, ρίγανη και ψήνετε για 6-7 λεπτά ίσα ίσα να μαλακώσουν.
  2. Αλείφετε τις μπρουσκέτες με λίγο ανθότυρο και προσθέτετε από 2 με 3 ψητά ντοματίνια.
  3. Ψιλοκόβετε το βασιλικό και αφήνετε μερικά φύλλα ολόκληρα για το ντεκόρ.
  4. Πασπαλίζετε με λίγο βασιλικό, προσθέτετε αλάτι, λίγο ελαιόλαδο και διακοσμείτε με τα φύλλα βασιλικού.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου