Κυριακή 25 Ιανουαρίου 2015

Ριζότο «καρμπονάρα»

Χρόνος μαγειρέματος & προετοιμασίας: 10 λεπτά

Υλικά για 2 μερίδες

1 Risonatto Milanaise 

150 γρ. ζαμπόν κομμένο σε κύβους

2 κ.σ. λευκό κρασί


Τριμμένη παρμεζάνα
1 Κυβάκι Μυρωδικών Μαϊντανός
Φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση

Ετοιμάζουμε το Risonatto Milanaise σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας. Αποσύρουμε από τη φωτιά και προσθέτουμε το κρασί, το ζαμπόν και την παρμεζάνα. Από πάνω τρίβουμε το Κυβάκι Μυρωδικών Μαϊντανός. Ανακατεύουμε καλά. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και σερβίρουμε.

Τιπ
Συνοδεύουμε με πράσινη σαλάτα, ψιλοκομμένο αγγούρι και Mix for Salads Άνηθος & Κρεμμύδι






Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου