Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2015

Γερμανική πατατοσαλάτα

Χρόνος μαγειρέματος & προετοιμασίας: 60 λεπτά

Υλικά για 4 άτομα

1 κιλό πατάτες
1 κρεμμύδι







1 κύβος βοδινού
2 φακελάκια  Κρεμμύδι & Ρίγανη
3-4 κουταλιές ψιλοκομμένο πράσο
Αλάτι, άσπρο πιπέρι

Εκτέλεση

1. Βράζετε τις πατάτες μαζί με τη φλούδα σε αρκετό αλατισμένο νερό, τις στραγγίζετε και τις αφήνετε να κρυώσουν λίγο μέσα σε κρύο νερό. Αφαιρείτε τη φλούδα τους και τις κόβετε σε λεπτές φέτες. Ξεφλουδίζετε το κρεμμύδι και το ψιλοκόβετε.

2. Βράζετε του λίτρου νερό με τον κύβο  Ανακατεύετε τον έτοιμο ζωμό με τα Mix for Salads και περιχύνετε τις πατάτες. Αφήνετε για λίγο τις πατάτες να απορροφήσουν το μείγμα με το Mix for Salads.

3. Πριν το σερβίρισμα αναμειγνύετε το ελαιόλαδο και το ψιλοκομμένο πράσο στην πατατοσαλάτα. Προσθέτετε αρκετό αλάτι και άσπρο πιπέρι.







Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου