Καθαρίζουμε και κόβουμε τις πατάτες μας όπως κάνουμε
όταν πρόκειται να τις τηγανίσουμε.
Τις βάζουμε σε ευρύχωρο,καλό αντικολλητικό ταψί(αν το ταψί
σας δεν είναι καλό και κολλάει,στρώστε το με λαδόκολλα).
Αλατίζουμε,ρίχνουμε ρίγανη και περιχύνουμε με ελάχιστο ελαιόλαδο
(για το μεγάλο ταψί του φούρνου υπολογίστε 3 με 4 κ.σ.).
Ανακατεύουμε με τα χέρια μας τις πατάτες καλά και τις
απλώνουμε στο ταψί μας.
Ψήνουμε στους 200-220 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν τόσο όσο
μας αρέσει.
Σερβίρουμε αμέσως!!!
ΣΗΜ:Αν θέλουμε κατά τη διάρκεια του ψησίματος μπορούμε να ανακατέψουμε
μια φορά τις πατάτες με ξύλινη σπάτουλα,αφού όμως ψηθούν πρώτα καλά,
γιατί διαφορετικά υπάρχει ο κίνδυνος να μας διαλυθούν.
Οι περισσότεροι σκουπίζουν τις πατάτες ή τις βράζουν πριν τις βάλουν στο φούρνο.
Εδώ σας δίνω τη συνταγή έτσι ακριβώς όπως τη φτιάχνω εγώ εδώ και χρόνια
και είμαι σίγουρη ότι θα σας αρέσει πολύ!!!
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου