Δευτέρα 8 Φεβρουαρίου 2021

Cordon bleu απο χοιρινό

 Υλικά για 4 άτομα

  • 600 γρ. λαιμό χοιρινό κομμένο σε χοντρές φέτες ή 4 φέτες λαιμό χοιρινό, κάθε φέτα ανοιγμένη κάθετα μέχρι τη μέση σαν τσέπη
  • 100 γρ. ζαμπόν σε φέτες
  • 120 γρ. τυρί emental σε φέτες
  • 50 γρ. αλεύρι από ρύζι
  • 60 γρ. πίτουρο βρώμης
  • 1 αυγό
  • Ζεστ από 1 λεμόνι
  • Ελαιόλαδο
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Αλατοπιπερώνουμε τις φέτες χοιρινού και τις γεμίζουμε με το τυρί και το ζαμπόν.
Βήμα 2
Τις κλείνουμε και αν χρειάζεται χρησιμοποιούμε μία οδοντογλυφίδα.
Βήμα 3
Πανάρουμε με το ρυζάλευρο, μετά στο αυγό και μετά στο πίτουρο βρώμης που έχουμε αρωματίσει με τη φλοίδα λεμονιού.
Βήμα 4
Τηγανίζουμε σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να ροδοκοκκινίσουν.
 
 
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου