![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh6zZGWl2qv4Z8CP_LrEtiCm9seFqEJAL-BzwDB1Y0FU3RK0NZ7nbxibO5mQeCUDjHvjJB7F1uaefyb69Gp3kIrVdluiLlNbw5MYHAHIsVhC5BaIk1dhyBuF1aJ7OkW1hjsrLXX6eVsRidW/s320/pikantika.gr.jpg)
Υλικά για 4 άτομα
Εκτέλεση
- Καθαρίζετε αρχικά τις πατάτες, και τις κόβετε για τηγάνισμα σε λεπτές ροδέλες.
- Σε ένα τηγάνι, βάζετε λάδι και τηγανίζετε τις πατάτες μέχρι να γίνουν μαλακές. Κόβετε το λουκάνικο σε μικρά κομματάκια.
- Κόβετε την πιπεριά σε μικρά κομματάκια. Κόβετε το κασέρι σε μικρά κυβάκια.
- Χτυπάτε τα αβγά σε ένα μπολ. Ρίχνετε μέσα το κασέρι.
- Σοτάρετε σε μικρό τηγάνι το λουκάνικο και τις πιπεριές για 5 λεπτά.
- Αδειάζετε τα λουκάνικα και τις πιπεριές σε ένα πυρέξ και κατόπιν περιχύνετε με το μείγμα των αβγών.
- Προσθέτετε λίγο πιπέρι και ψήνετε την ομελέτα στους 200oC για 20 λεπτά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου