Δευτέρα 1 Ιουνίου 2020

Κοτόπουλο γεμιστό με φέτα, λιαστή ντομάτα και βασιλικό

Υλικά για 6 άτομα

  • 3 στήθη κοτόπουλυ (κομμένα στα δύο)
  • 200 γρ. φέτα με λιαστή ντομάτα και βασιλικό ανακατεμένα
  • 1/4 φλ. τσαγιού τρίμμα φρυγανιάς
  • Λίγο λάδι




Εκτέλεση

  1. Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180 βαθμούς και ρίχνετε λίγο λάδι σε ένα μικρό ταψί.
  2. Τοποθετείστε τα στήθη κοτόπουλου πάνω σε μία λαδόκολλα. Κόψτε στη μέση με ένα μαχαίρι, τοποθετείστε μία κουταλιά από το μείγμα της φέτας με τη λιαστή ντομάτα και το βασιλικό και τυλίξτε σε ρολό.
  3. Επαναλάβετε για όλα τα στήθη κοτόπουλου (ακόμη 5 φορές).
  4. Στο κάτω μέρος του ταψιού ρίξτε δύο κουταλιές φρυγανιάς. Τοποθετείστε τα ρολάκια κοτόπουλου στο ταψί και καλύψτε με την υπόλοιπη φρυγανιά.
  5. Ψήστε για περίπου 25-30 λεπτά στον προθερμασμένο φούρνο.
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου