![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEhkHI_FgmZOBm63R-eK6Ummntit2vvRr_TSVmqzbwGVawIuV4I4_BbbQPhrqoHvTwjvowlGa4LQoJds4KO3ZUyQoxjgWh51nj6XkkP2bTGS6j70CPeA6vlxREsyuNshJdOiTmN9OMWFfE0l/s320/pikantika.gr.jpg)
Για το κοτόπουλο
5 κουταλιές της σούπας καλαμποκέλαιο
1 πιπεριά (πράσινη καυτερή ψιλοκομμένη)
2 πιπεριές (σε λωρίδες)
8 κρεμμυδάκια (φρέσκα ψιλοκομμένα)
Για την σάλτσα
2 κουταλιές της σούπας Worcestershire sauce
4 κουταλιές της σούπας μαύρη σόγια σος
4 κουταλιές της σούπας γλυκό κρασί ή σέρι
1 κουταλιές του γλυκού Ζάχαρη
1 φλιτζάνι πορτοκαλιού
1 φλιτζάνι ζωμό κότας σε κύβο
1 κουταλιά του γλυκού σκόνη κάρυ
1 τζούρα αλάτι
Σε ξύλο κοπής πλένετε καλά το κοτόπουλο και το κόβετε σε κυβάκια και αλατοπιπερώνετε. Στη συνέχεια προσθέτετε το λάδι στο γουόκ ή τηγάνι για να κάψει και σοτάρετε το κοτόπουλο 7 λεπτά.
Έπειτα προσθέστε τις πιπεριές, τα κρεμμυδάκια κ ανακατέψτε για 3’ κατόπιν αδειάστε μέσα στο γουόκ όλα τα υλικά της σάλτσας κ ανακατέψτε καλά.
Αφήστε το κοτόπουλο να σιγοβράζει 30 λεπτά μέχρι να μείνει ελάχιστο ζουμί και είναι έτοιμο!
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου