3 πλευρές από φιλέτο κοτόπουλου, κομμένο σε κύβους
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
χυμό από 1 πορτοκάλι
αλάτι
πιπέρι
400 γραμμάρια πέννες
1 κουταλιά της σούπας ελιές καθαρισμένες
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
1/2 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
2 κουταλιές ελαιόλαδο
2 σκελίδες σκόρδο σπασμένες
2 κουταλιές μουστάρδα με σπόρια
χυμό από 1 πορτοκάλι
αλάτι
πιπέρι
400 γραμμάρια πέννες
1 κουταλιά της σούπας ελιές καθαρισμένες
1 ντομάτα κομμένη σε κύβους
1/2 αβοκάντο κομμένο σε κύβους
2 κουταλιές ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε νερό και βράζουμε τις πέννες για 8 λεπτά.
- Ταυτόχρονα ρίχνουμε λάδι σε ένα τηγάνι και ρίχνουμε το κοτόπουλο και το σοτάρουμε για 10 λεπτά και αλατοπιπερώνουμε.
- Στη συνέχεια ρίχνουμε το σκόρδο και ανακατεύουμε. Αφού βγάλει το άρωμα του το σκόρδο ρίχνουμε το χυμό με τη μουστάρδα και ανακινούμε το τηγάνι να πάνε παντού το μείγμα μας.
- Κατόπιν στραγγίζουμε τα ζυμαρικά.
- Ρίχνουμε τα ζυμαρικά με τις, ελιές, την ντομάτα, το αβοκάντο στο τηγάνι, το νερό ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου