Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες στη συσκευασία.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ βάλτε το λάδι, τα κρεμμύδια, το
χυμό και το ξύσμα λεμονιού, την κάπαρη, τον άνηθο, το σκόρδο, το αλάτι
και το πιπέρι και ανακατέψτε καλά μέχρι να αναμειχθούν όλα τα συστατικά
μεταξύ τους.
Βήμα 3
Προσθέστε τους κύβους σολομού και ανακατέψτε ξανά.
Βήμα 4
Σουρώστε τα ζυμαρικά, προσθέστε τα στο μείγμα με το σολομό και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 5
Τοποθετήστε στο ψυγείο για τουλάχιστον 30 λεπτά πριν σερβίρετε.
Βήμα 6
Γαρνίρετε με τριμμένη παρμεζάνα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου