Τρίτη, 23 Φεβρουαρίου 2016

Χοιρινό φιλέτο με τυρί κρέμα

Υλικά για 2-4 άτομα 600 γραμμάρια χοιρινό φιλέτο
160 γραμμάρια τυρί κρέμα
1 κουταλιά του γλυκού πάπρικα
1κουταλιά του γλυκού κουρκούμη
βούτυρο για το ταψί


 




λάδι για το τηγάνισμα
αλάτι
πιπέρι


Εκτέλεση
Αλείψτε το χοιρινό φιλέτο με ένα μείγμα από πάπρικα, τυρί κρέμα, κουρκούμη, πιπέρι και αλάτι και έπειτα τσιγαρίστε το σε ένα τηγάνι με καυτό λάδι.

Τυλίξτε με αλουμινόχαρτο και συνεχίστε το ψήσιμο στο φούρνο στους 180 βαθμούς στο πρόγραμμα με αντιστάσεις πάνω και κάτω για 20 λεπτά.

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου