Εκτέλεση
Βήμα 1
Βάζετε το λάδι στο τηγάνι να κάψει και σοτάρετε το κρεμμύδι, το σκόρδο, την πιπεριά και τις αγκινάρες κομμένες στη μέση.
Βήμα 2
Προσθέτετε αλάτι, πιπέρι, δεντρολίβανο, θυμάρι και σβήνετε με το κρασί.
Βήμα 3
Σοτάρετε τα μανιτάρια ξεχωριστά και τα προσθέτετε στη σάλτσα. Βάζετε και το μαϊντανό και η σάλτσα είναι έτοιμη.
Βήμα 4
Στο μεταξύ σε μια κατσαρόλα ρίχνετε τα ζυμαρικά και τα βράζετε για 8 λεπτά.
Βήμα 5
Σερβίρετε την σάλτσα με τις αγκινάρες με τα ζυμαρικά που έχετε βράσει και προσθέτετε παρμεζάνα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου