Δευτέρα, 9 Μαρτίου 2015

Πεντανόστιμο καγιανά

Καγιανά ή στραπατσάδα όπως και να το πείτε θα το καταλάβουν όλοι. Ξέρουμε πολύ καλά την αδυναμία που έχετε στο συγκεκριμένο φαγητό για αυτό κι εμείς σας παρουσιάζουμε την παραδοσιακή συνταγή.


ΥΛΙΚΑ:




• 2 μέτριες ώριμες ντομάτες
• 2 αβγά
• αλάτι
• πιπέρι
• λάδι


ΕΚΤΕΛΕΣΗ:


1. Σε ένα τηγάνι βάζουμε λίγο λάδι, ίσα να σκεπάσει τον πάτο και το τοποθετούμε σε χαμηλή φωτιά. Εν το μεταξύ πολτοποιούμε τις ντομάτες στο μπλέντερ και τις χύνουμε στο τηγάνι.

2. Σιγοβράζουμε μέχρι να πιούν το ζουμί τους, ανακατεύοντας που και που να μην μας κολλήσουν.

3. Σε ένα πιάτο χτυπάμε τα αβγά, βάζοντας αλάτι και πιπέρι στο μίγμα.

4. Όταν οι ντομάτες πιούν τα υγρά τους ρίχνετε τα αβγά ανακατεύοντας συνεχώς μέχρι να ομογενοποιηθούν με την ντομάτα και σφίξουν, ανάλογα με την όρεξή σας.






0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου