Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2015

Κοτόπουλο αραμπιάτα

Χρόνος μαγειρέματος & προετοιμασίας: 30 λεπτά
Υλικά για 2 μερίδες

4 φιλέτα στήθος κοτόπουλου κομμένα
1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο

1 Σάλτσα για Ζυμαρικά Αραμπιάτα
1/3 φλιτζανιού κόκκινο κρασί
2 κ.σ. ελαιόλαδο


Εκτέλεση

Σε ένα βαθύ τηγάνι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και σοτάρουμε το κρεμμύδι μέχρι να γίνει διάφανο. Προσθέτουμε το κοτόπουλο και το ροδίζουμε και από τις δύο πλευρές. Σβήνουμε με το κρασί. Στη συνέχεια, ρίχνουμε στο τηγάνι τη Σάλτσα για Ζυμαρικά Αραμπιάτα. Ανακατεύουμε καλά. Προσθέτουμε 300 ml νερό και ανακατεύουμε ξανά.

Σιγοβράζουμε τη σάλτσα για 5 λεπτά, μέχρι να δέσει. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Τιπ

Συνοδεύουμε με Πουρέ Πατάτας  και σαλάτα με ρόκα, πολύχρωμες πιπεριές και λίγο ελαιόλαδο. Από πάνω τρίβουμε 1 κυβάκι Mυρωδικών Βασιλικο



Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου