Παρασκευή 19 Δεκεμβρίου 2014

Kεφτεδάκια με σάλτσα και σπαγγέτι

Χρόνος μαγειρέματος & προετοιμασίας: 35 λεπτά
Υλικά για 4-6 άτομα


½ κιλό κιμάς μοσχαρίσιος
1 Κύβος Λαχανικών
1 πακέτο Croutons
1 Κυβάκι Μυρωδικών Σκόρδο
¼ φλιτζανιού τριμμένη παρμεζάνα
Νερό
Ελαιόλαδο για το τηγάνισμα


Για τη σάλτσα

1 Pummaro Κλασσικό
1 Κύβος Λαχανικών
1 ποτήρι λευκό κρασί


Εκτέλεση

1. Ανακατεύουμε τον κιμά, τα Croutons, τον Κύβο Λαχανικών, το Κυβάκι Μυρωδικών Knorr Σκόρδο και την παρμεζάνα, προσθέτοντας όσο νερό χρειάζεται για να δημιουργηθεί ένα ομοιόμορφο μείγμα. Στη συνέχεια το πλάθουμε σε μικρές μπάλες και τις αλευρώνουμε.


2. Ζεσταίνουμε λίγο ελαιόλαδο και τηγανίζουμε τα κεφτεδάκια μέχρι να ροδίσουν. Τα μεταφέρουμε σε απορροφητικό χαρτί κουζίνας. Σε ένα κατσαρολάκι αναμειγνύουμε όλα τα υλικά για τη σάλτσα. Μόλις πάρουν βράση, χαμηλώνουμε τη φωτιά και ρίχνουμε τα κεφτεδάκια.
Τα σιγοβράζουμε για 10-15 λεπτά.

3. Αφού βράσουμε το σπαγγέτι, στραγγίζουμε και το μεταφέρουμε σε πιατέλα. Βάζουμε τα κεφτεδάκια στην άκρη της πιατέλας και πασπαλίζουμε με τριμμένο τυρί.

Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου