Δευτέρα 30 Ιουλίου 2012

ΔΡΟΣΕΡΗ ΜΑΚΑΡΟΝΟΣΑΛΑΤΑ


Υλικά:

1 πακέτο βίδες
2 κονσέρβες τόνο σε λάδι
10 μαρουλόφυλλα ή πολύ ψιλοκομμένο λάχανο
2 αγγουράκια
1 ντομάτα σε κύβους
30 ρόγες από σταφύλι
1 κονσέρβα γλυκό καλαμπόκι
3 πιπεριές Φλωρίνης ψιλοκομμένες κονσέρβα
2 κεσεδάκια γιαούρτι στραγγιστό 2%
2 κουταλιές της σούπας μαγιονέζα

Εκτέλεση: ...

Βράζουμε τις βίδες σε μπόλικο αλατισμένο νερό.

Μέχρι να βράσουν σε ένα μεγάλο μπωλ ανακατεύουμε όλα τα υλικά της συνταγής εκτός από το γιαούρτι και τη μαγιονέζα και αλατίζουμε με μέτρο.

Βάζουμε και φρεσκοτριμμένο πιπέρι και αν θέλουμε λίγη πάπρικα.

Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα προσθέτουμε στο μπωλ.

Ανακαμιγνύουμε το γιαούρτι με τη μαγιονέζα και ρίχνουμε το μίγμα στη σαλάτα.

Ανακατεύουμε πολύ καλά να πάει παντού και το βάζουμε στο ψυγείο για 2-3 ώρες.

Τρώγεται όλες τις ώρες, σαν κυρίως ή και σαν σαλάτα, έτσι παγωμένο.

Δοκιμάστε το!
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου