Τετάρτη 18 Απριλίου 2012

ΣΝΙΤΣΕΛ ΜΕ ΔΙΠΛΗ ΚΡΟΥΣΤΑ





ΥΛΙΚΑ4 σνίτσελ


1 κ. σ. μουστάρδα


1κ. σ. κέτσαπ


ρίγανη


3 αυγά χωρισμένα (κρόκοι,ασπράδι )


2 κ. σ. γάλα


2 κ. σ. νερό


φρυγανιά τριμμένη


αλάτι, πιπέρι


λάδι για το τηγάνισμα





ΕΚΤΕΛΕΣΗ


Βάζουμε

σε ένα ταψάκι τα σνίτσελ με την μουστάρδα, το κέτσαπ, την ρίγανη, το

αλάτι και το πιπέρι, και τα αφήνουμε μισή ώρα να μαριναριστούν.


034


Βάζουμε σε ένα ρηχό μεγάλο πιάτο την φρυγανιά, χτυπάμε τους κρόκους με το γάλα και σε ένα άλλο πιάτο βαθύ,το ασπράδι με το νερό.


038


Παίρνουμε ένα σνίτσελ το βουτάμε στους κρόκους και από τις 2 μεριές, μετά το πανάρουμε με την φρυγανιά,


039 040 έπειτα με τα ασπράδια και τέλος πάλι φρυγανιά.042 040


Βάζουμε σε ένα αντικολλητικό τηγάνι, λάδι να κάψει και τηγανίζουμε τα σνίτσελ


045


και από τις δυο μεριές μέχρι να ροδίσουν καλά.

Καλή Επιτυχία!!!!! 










syntagesapospiti.blogspot.com
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου