Εκτέλεση
Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρετε τις
κόκκινες πιπεριές με σκόρδο και το πιπέρι καγιέν σε μέτρια φωτιά για 3
έως 5 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε την ξινόκρεμα και το ζωμό λαχανικών και σιγοβράστε για 5 λεπτά.
Βήμα 4
Αποσύρετε από τη φωτιά και ανακατέψτε με την παρμεζάνα.
Βήμα 5
Ρίξτε τα ζεστά ζυμαρικά στη σάλτσα, αλατοπιπερώστε κατά βούληση και σερβίρετε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου