Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2022

Ζυμαρικά με γλυκιά κόκκινη πιπεριά και πιπέρι καγιέν

 Υλικά

  • 350 γρ. ζυμαρικά
  • 2 κόκκινες πιπεριές, κομμένες ζουλιέν
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
  • 3/4 κ. γλ. πιπέρι καγιέν
  • 1 φλ. τσαγιού ξινόκρεμα
  • 3/4 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 3/4 φλ. τσαγιού τριμμένη παρμεζάνα
  • Αλάτι και πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Βράστε τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
 
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο τηγάνι με λίγο λάδι σοτάρετε τις κόκκινες πιπεριές με σκόρδο και το πιπέρι καγιέν σε μέτρια φωτιά για 3 έως 5 λεπτά.
 
Βήμα 3
Προσθέστε την ξινόκρεμα και το ζωμό λαχανικών και σιγοβράστε για 5 λεπτά.
 
Βήμα 4
Αποσύρετε από τη φωτιά και ανακατέψτε με την παρμεζάνα.
 
Βήμα 5
Ρίξτε τα ζεστά ζυμαρικά στη σάλτσα, αλατοπιπερώστε κατά βούληση και σερβίρετε.
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου