ΥΛΙΚΑ3 κούπες κόκκινη φαρίνα
2 κούπες ζάχαρη
4 αβγά
1/2 κούπας γάλα
1 κούπα μαργαρίνη
2 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζουμε όλα μαζί τα υλικά στο μίξερ και τα χτυπάμε
για 4 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένη φόρμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
στους 175 βαθμούς για μία ώρα περίπου.
Βγάζουμε και αφήνουμε το κέικ να σταθεί 5-10 λεπτά.
Αναποδογυρίζουμε σε σχάρα για να κρυώσει εντελώς.
Το αφήνουμε σκέτο ή το πασπαλίζουμε με άχνη.
2 κούπες ζάχαρη
4 αβγά
1/2 κούπας γάλα
1 κούπα μαργαρίνη
2 βανίλιες
ΕΚΤΕΛΕΣΗΒάζουμε όλα μαζί τα υλικά στο μίξερ και τα χτυπάμε
για 4 λεπτά στη δυνατή ταχύτητα.
Αδειάζουμε το μείγμα σε καλά βουτυρωμένη φόρμα.
Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο
στους 175 βαθμούς για μία ώρα περίπου.
Βγάζουμε και αφήνουμε το κέικ να σταθεί 5-10 λεπτά.
Αναποδογυρίζουμε σε σχάρα για να κρυώσει εντελώς.
Το αφήνουμε σκέτο ή το πασπαλίζουμε με άχνη.
Μπορούμε ακόμη να το καλύψουμε με γκανάς ή
απλά να απλώσουμε λίγη πραλίνα φουντουκιού(Νουτέλα)
και να το απολαύσουμε!
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου