ΥΛΙΚΑ
(για 6 μεγάλες ή 12 με 14 μικρές κρέπες)
2 αβγά
1 βανίλια
1 κούπα αλεύρι
1 κ.γ. βούτυρο λιωμένο
1/2 κούπα γάλα
1 πρέζα αλάτι
(για 6 μεγάλες ή 12 με 14 μικρές κρέπες)
2 αβγά
1 βανίλια
1 κούπα αλεύρι
1 κ.γ. βούτυρο λιωμένο
1/2 κούπα γάλα
1 πρέζα αλάτι
Σκεπάζουμε το μπολ με μεμβράνη και το αφήνουμε στο ψυγείο τουλάχιστον για μισή ώρα.Βγάζουμε από το ψυγείο,βουτυρώνουμε με μια χαρτοπετσέτα το τηγάνι ,
ρίχνουμε με μια μεγάλη κουτάλα λίγο μείγμα στο καυτό τηγάνι
και περιστρέφουμε το τηγάνι να πάει παντού.Μετά από ένα λεπτό αναποδογυρίζουμε και ψήνουμε την κρέπα και από την άλλη μεριά.
Την γεμίζουμε με ότι τραβάει η όρεξη μας.
Καλή Επιτυχία!!!!!!
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου