- 2 πατάτες τριμμένες
- 1 κρεμμύδι τριμμένο
- 1 αβγό
- 2 κ. σ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις
- Αλάτι και πιπέρι, κατά βούληση
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα μπολ τοποθετήστε τις πατάτες, το κρεμμύδι και το αβγό και ανακατέψτε καλά μέχρι να ομοιογενοποιηθεί το μείγμα.
Βήμα 2
Προσθέστε σιγά σιγά το αλεύρι, ανακατεύοντας μέχρι να ενσωματωθεί καλά στο μείγμα.
Βήμα 3
Ρίξτε αλάτι και πιπέρι κατά βούληση και βάλτε λίγο λάδι σε ένα αντικολλητικό τηγάνι να ζεσταθεί.
Βήμα 4
Με ένα κουτάλι πάρτε το μείγμα και τοποθετήστε το στο τηγάνι για να δημιουργήσετε τις τηγανίτες.
Βήμα 5
Μαγειρέψτε και από τις δύο πλευρές μέχρι να ροδίσουν.
Βήμα 6
Επαναλάβετε για το υπόλοιπο μείγμα.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου