Πέμπτη 6 Οκτωβρίου 2022

Ομελέτα με βότανα και τηγανητές ντομάτες

 Υλικά

  • 1 κ. γλ. ελαιόλαδο
  • 3 ντομάτες, κομμένες στη μέση
  • 4 μεγάλα αβγά
  • 1 κ. σ. ψιλοκομμένο μαϊντανό
  • 1 κ. σ. ψιλοκομμένο βασιλικό
  • Αλάτι
  • Πιπέρι

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε ένα αντικολλητικό τηγάνι και στη συνέχεια σοτάρετε τις ντομάτες από την πλευρά που τις έχετε κόψει μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν και να παίρνουν χρώμα.
 
Βήμα 2
Εν τω μεταξύ, σε ένα μικρό μπολ χτυπήστε τα αβγά με τα μυρωδικά, το αλάτι και μπόλικο φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι.
 
Βήμα 3
Βγάλτε τις ντομάτες από το τηγάνι και τοποθετήστε τις σε δύο πιάτα.
 
Βήμα 4
Ρίξτε το μείγμα αβγών στο τηγάνι και ψήστε την ομελέτα μέχρι να αποκτήσει χρυσαφένιο χρώμα.
 
Βήμα 5
Κόψτε στα τέσσερα και σερβίρετε με τις ντομάτες.
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου