- 450 γρ. ιταλικό λουκάνικο αλεσμένο
- 6 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
- 1 ματσάκι καλαί (kale) ψιλοκομμένο
- 300 γρ. τορτελίνια τυριού
- 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σοτάρετε το λουκάνικο σε μια κατσαρόλα και τοποθετήστε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
Βήμα 2
Σουρώστε το περιττό λίπος από το σκεύος και
τοποθετήστε την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας. Προσθέστε το ζωμό
κοτόπουλου και το καλαί και σιγοβράστε για περίπου 15 λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε το λουκάνικο και τα τορτελίνια στην
κατσαρόλα και σιγοβράστε για 7 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτούν τα
τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
Βήμα 4
Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος και σερβίρετε με επιπλέον νιφάδες κόκκινης πιπεριάς και τριμμένη παρμεζάνα, προαιρετικά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου