Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2022

Σούπα με τορτελίνια και κιμά από λουκάνικο

 Υλικά

  • 450 γρ. ιταλικό λουκάνικο αλεσμένο
  • 6 φλ. τσαγιού ζωμό κοτόπουλου
  • 1 ματσάκι καλαί (kale) ψιλοκομμένο
  • 300 γρ. τορτελίνια τυριού
  • 1 φλ. τσαγιού κρέμα γάλακτος

 

 

 

Εκτέλεση

Βήμα 1
Σοτάρετε το λουκάνικο σε μια κατσαρόλα και τοποθετήστε σε ένα πιάτο με απορροφητικό χαρτί.
 
Βήμα 2
Σουρώστε το περιττό λίπος από το σκεύος και τοποθετήστε την κατσαρόλα στο μάτι της κουζίνας. Προσθέστε το ζωμό κοτόπουλου και το καλαί και σιγοβράστε για περίπου 15 λεπτά.
 
Βήμα 3
Προσθέστε το λουκάνικο και τα τορτελίνια στην κατσαρόλα και σιγοβράστε για 7 λεπτά ή μέχρι να μαγειρευτούν τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
 
Βήμα 4
Ανακατέψτε την κρέμα γάλακτος και σερβίρετε με επιπλέον νιφάδες κόκκινης πιπεριάς και τριμμένη παρμεζάνα, προαιρετικά.
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου