Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μια μεγάλη κατσαρόλα ζεστάνετε το ελαιόλαδο σε
υψηλή θερμοκρασία για 1 λεπτό και προσθέστε τα μισά στήθη κοτόπουλου.
Πασπαλίστε με 1/2 κουταλάκι του γλυκού αλάτι και το μαύρο πιπέρι.
Βήμα 2
Μαγειρέψτε το κοτόπουλο από τη μία πλευρά για 8
λεπτά. Χαμηλώστε τη φωτιά όσο χρειάζεται αν το κοτόπουλο φαίνεται να
ψήνεται πολύ γρήγορα. Αναποδογυρίστε, πασπαλίστε με το υπόλοιπο 1/2
κουταλάκι του γλυκού αλάτι και στη συνέχεια μαγειρέψτε για 5 επιπλέον
λεπτά.
Βήμα 3
Προσθέστε τις ντομάτες σε κύβους, το νερό και τα
ζυμαρικά και μαγειρέψτε για 5 λεπτά. Σκεπάστε με καπάκι και αφήστε ακόμη
10 λεπτά.
Βήμα 4
Αφαιρέστε το καπάκι, ανακατέψτε και προσθέστε τα
τρία τέταρτα της φέτας. Ανακατέψτε άλλη μια φορά και αφήστε να
μαγειρευτούν ακάλυπτα για 5 επιπλέον λεπτά.
Βήμα 5
Σερβίρετε ζεστά, πασπαλίζοντας με την υπόλοιπη φέτα και φρέσκο βασιλικό.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου