Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Ισπανική ομελέτα με πατάτες

 Υλικά

  • 1 κρεμμύδι, κομμένο σε φέτες
  • 3 πατάτες, κομμένες σε λεπτές φέτες
  • 2 φλ. τσαγιού ελαιόλαδο
  • 6 αβγά
  • Αλάτι

 

 

Εκτέλεση

Βήμα 1
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι.
 
Βήμα 2
Τηγανίστε τις πατάτες με τα κρεμμύδια σε υψηλή θερμοκρασία για 10- 15 λεπτά.
 
Βήμα 3
Σουρώστε το λάδι και τοποθετήστε τα λαχανικά σε ένα μπολ.
 
Βήμα 4
Χτυπήστε τα αβγά και περιχύστε τα στα λαχανικά.
 
Βήμα 5
Ανακατέψτε και τοποθετήστε στην άκρη για 15- 20 λεπτά.
 
Βήμα 6
Τηγανίστε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε δυνατή φωτιά για 1 λεπτό, χαμηλώστε τη φωτιά και συνεχίστε το μαγείρεμα για 2- 4 λεπτά.
 
Βήμα 7
Αναποδογυρίστε την ομελέτα και τηγανίστε για άλλα 3- 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου