Εκτέλεση
Βήμα 1
Ζεστάνετε το λάδι σε ένα τηγάνι.
Βήμα 2
Τηγανίστε τις πατάτες με τα κρεμμύδια σε υψηλή θερμοκρασία για 10- 15 λεπτά.
Βήμα 3
Σουρώστε το λάδι και τοποθετήστε τα λαχανικά σε ένα μπολ.
Βήμα 4
Χτυπήστε τα αβγά και περιχύστε τα στα λαχανικά.
Βήμα 5
Ανακατέψτε και τοποθετήστε στην άκρη για 15- 20 λεπτά.
Βήμα 6
Τηγανίστε το μείγμα σε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε
δυνατή φωτιά για 1 λεπτό, χαμηλώστε τη φωτιά και συνεχίστε το μαγείρεμα
για 2- 4 λεπτά.
Βήμα 7
Αναποδογυρίστε την ομελέτα και τηγανίστε για άλλα 3- 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου