- 2 φέτες ιταλικό ψωμί
- 1 κ. σ. μαλακό βούτυρο, χωρισμένο στα δύο
- 1 κ. σ. σάλτσα πέστο, χωρισμένη στα δύο
- 1 φέτα τυρί προβολόνε
- 2 φέτες ντομάτας
- 1 φέτα αμερικάνικο τυρί
Εκτέλεση
Βήμα 1
Απλώστε στη μία πλευρά μιας φέτας ψωμιού το
βούτυρο και τοποθετήστε την, βουτυρωμένη προς τα κάτω, σε ένα
αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
Βήμα 2
Απλώστε στην πάνω πλευρά του ψωμιού τη μισή σάλτσα
πέστο και τοποθετήστε μια φέτα τυρί προβολόνε, τις φέτες ντομάτας και
τη φέτα αμερικάνικου τυριού πάνω από το πέστο.
Βήμα 3
Απλώστε την υπόλοιπη σάλτσα πέστο στη μία πλευρά
της δεύτερης φέτας ψωμιού και καπακώστε το σάντουιτς. Βουτυρώστε την
πάνω πλευρά του ψωμιού.
Βήμα 4
Τηγανίστε ελαφρώς το σάντουιτς μέχρι να λιώσει το τυρί, για περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου