Υλικά
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε ένα τηγάνι σοτάρετε το λουκάνικο μέχρι να
αποκτήσει καφετί απόχρωση. Τοποθετήστε σε πιάτο πάνω σε απορροφητικό
χαρτί και αφήστε στην άκρη.
Βήμα 2
Σε ένα μεγάλο μπολ χτυπήστε τα αυγά και ανακατέψτε
με το γάλα, το αλάτι και τη μουστάρδα. Προσθέστε το ψωμί σε κύβους, το
τυρί και το λουκάνικο και ανακατέψτε καλά.
Βήμα 3
Αδειάστε το μείγμα σε ένα ελαφρώς λαδωμένο ταψί και τοποθετήστε στο ψυγείο για 8 ώρες ή όλη τη νύχτα.
Βήμα 4
Βγάλτε το ταψί από το ψυγείο 30 λεπτά πριν το ψήσιμο. Ψήστε, ακάλυπτα, στους 180 βαθμούς για 40 λεπτά ή μέχρι να βγει καθαρό ένα μαχαίρι μόλις το βάλετε στο κέντρο
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου