Εκτέλεση
Βήμα 1
Ζεσταίνετε σε κατσαρόλα λίγο ελαιόλαδο και τσιγαρίζετε το κοτόπουλο να ροδίσει. Το βγάζετε και το κρατάτε κατά μέρος.
Βήμα 2
Ρίχνετε στην κατσαρόλα τα κρεμμύδια και τα ροδίζετε κι αυτά. Προσθέτετε τον πελτέ και 1,5 ποτήρι νερό.
Βήμα 3
Αφού βράσει λίγο η σάλτσα προσθέτετε το κοτόπουλο,
το υπόλοιπο λάδι, αλατοπιπερώνετε, σκεπάζετε την κατσαρόλα και
χαμηλώνετε την φωτιά. Αφήνετε να σιγοβράσει.
Βήμα 4
Όταν είναι σχεδόν έτοιμο, προσθέτετε τις ελιές και αφήνετε το φαγητό να βράσει άλλα 10 λεπτά.
Βήμα 5
Τέλος ρίχνετε το τυρί ανακατεύετε και κατεβάζετε
από τη φωτιά. Κρατάτε το φαγητό σκεπασμένο για 5 λεπτά και μετά
σερβίρετε αμέσως.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου