Σάββατο 14 Μαΐου 2022

Μους λευκής σοκολάτας

 Υλικά

  • 300 γραμμάρια κουβερτούρα λευκής σοκολάτας
  • 500 γραμμάρια κρέμα γάλακτος 35 % λιπαρά
  • 1 καψουμα βανίλια σκόνη





Εκτέλεση

Βήμα 1
Σε μπεν μαρι λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει ελαφρά. Στη συνέχεια χτυπάμε την κρέμα γάλακτος στο κάδο του μίξερ μέχρι να αποκτήσει μια παχύρρευστη μορφή λίγο πριν γίνει σφικτή σαντιγί.
 
Βήμα 2
Κατεβάζουμε το μείγμα της κρέμας γάλακτος και ενώνουμε με μια μαρίζ την λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη βανίλια ανακατεύοντας απαλά. Βάζουμε τη μους σε ποτήρια και αποθηκεύουμε στο ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
 
 
Blog Widget by LinkWithin

0 σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου