Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μπεν μαρι λιώνουμε τη λευκή σοκολάτα και
αφήνουμε για 10 λεπτά να κρυώσει ελαφρά. Στη συνέχεια χτυπάμε την κρέμα
γάλακτος στο κάδο του μίξερ μέχρι να αποκτήσει μια παχύρρευστη μορφή
λίγο πριν γίνει σφικτή σαντιγί.
Βήμα 2
Κατεβάζουμε το μείγμα της κρέμας γάλακτος και
ενώνουμε με μια μαρίζ την λιωμένη λευκή σοκολάτα μαζί με τη βανίλια
ανακατεύοντας απαλά. Βάζουμε τη μους σε ποτήρια και αποθηκεύουμε στο
ψυγείο για τουλάχιστον 2 ώρες.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου