Εκτέλεση
Βήμα 1
Ψιλοκόβουμε τον μπακαλιάρο με το μαχαίρι. Χτυπάμε
το αλεύρι, το γάλα, το μπέικιν και τα αυγά, κάνοντας ένα πηχτό κουρκούτι
όπου μέσα ρίχνουμε τα κομματάκια του μπακαλιάρου.
Βήμα 2
Στο τηγάνι «καίμε» μικρή ποσότητα σησαμελαίουκαι
με ένα κουτάλι ρίχνουμε μέσα στο λάδι λίγη μάζα (κουρκούτι και
μπακαλιάρο), πατώντας την να απλώσει. Μόλις το κομμάτι μας κάνει
κρούστα, το γυρίζουμε και το τηγανίζουμε και από την άλλη πλευρά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου