Εκτέλεση
Βήμα 1
Με ένα αποφλοιωτή ξεφλουδίζετε τις πατάτες και τις πλένετε καλά.
Βήμα 2
Σε ένα ξύλο κοπής βάζετε την πατάτα και την
κρατάτε σταθερή από την άκρη. Κόβετε σε κάθετε φέτες την πατάτα με
απόσταση 1 εκ. δεν θέλουμε να τις κόψουμε μέχρι κάτω, αλλά ίσα ίσα να
ακουμπάει το μαχαίρι στο ξύλο κοπής.
Βήμα 3
Έπειτα αναμειγνύουμε το βούτυρο με το ψιλοκομμένο
σκόρδο, δεντρολίβανο, μαϊντανό και ανακατεύουμε καλά μέχρι να γίνει ένα
ομοιογενές μείγμα.
Βήμα 4
Στη συνέχεια γεμίζουμε με το μείγμα βούτυρο τις
φέτες από τις πατάτες εσωτερικά και εξωτερικά και τοποθετούμε από μια
φέτα κασέρι σε κάθε εσοχή πατάτας.
Βήμα 5
Ψήνουμε στους 180 βαθμούς για 60 λεπτά.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου