- 250 γραμμάρια φαρφάλες
- 1 κονσέρβα κόκκινα φασόλια
- 1 κονσέρβα καλαμπόκι
- 2 φρέσκα κρεμμυδάκια
- 1 κοταλιά της σούπας μαγιονέζα
- 1 κουταλιά της σούπας μαϊντανό
Εκτέλεση
Βήμα 1
Σε μια κατσαρόλα βράζουμε τις φαρφάλες για 8 λεπτά σε αλατισμένο νερό.
Βήμα 2
Ανακατεύουμε τα φασόλια με το καλαμπόκι και τα μακαρόνια που έχουμε ήδη βράσει.
Βήμα 3
Προσθέτουμε τα ψιλοκομμένα κρεμμυδάκια και το μαϊντανό και στο τέλος την μαγιονέζα μας.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου