Υλικά
Εκτέλεση
Βήμα 1
Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 180 βαθμούς, έπειτα σε ένα μπολ θρυμματίζουμε τα τυριά και τα ανακατεύουμε όλα μαζί.
Βήμα 2
Στη συνέχεια βουτυρώνουμε ένα μεγάλο πυρέξ ή ταψί
και απλώνουμε το ένα φύλλο σφολιάτας, κατόπιν ρίχνουμε τα τυριά και
κλείνουμε με το άλλο φύλλο σφολιάτας από πάνω.
Βήμα 3
Έπειτα χαράζουμε την πίτα ελαφρά σε κομμάτια και περιχύνουμε με την κρέμα γάλακτος και μετά με τη σόδα.
Αφήνουμε να σταθεί για περίπου μια ώρα και ψήνουμε στους 180 βαθμούς μέχρι να ροδίσει για περίπου 50 – 60 λεπτά.
Βήμα 4
Αφήνουμε λίγο να κρυώσει πριν σερβίρουμε.
0 σχόλια :
Δημοσίευση σχολίου